Ηγουμενίτσα: Οι πολίτες πήραν, για ακόμα μία φορά, τη κατάσταση στα χέρια τους



Η αδιαφορία ή η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους δημότες, έχει φέρει τους πολίτες, σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε απόγνωση.

Δεν μένουν όμως με σταυρωμένα χέρια.

Βλέποντας ότι οι εκκλήσεις τους προς τη Δημοτική Αρχή, πέφτουν στο κενό, ανέλαβαν, για ακόμα μία φορά, δράση.

Αυτή τη φορά στη πλατεία και την παιδική χαρά, που εφάπτονται με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όπου καθημερινά προσπαθούν να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς, μαζί με τα παιδιά τους.

Το χόρτα, τόσο μέσα στην πλατεία, όσο και στην παιδική χαρά, είχαν μετατρέψει το σημείο σε "ζούγκλα" με τις εμφανίσεις φιδιών να είναι αναπόφευκτες και συχνές.

Μερικοί κάτοικοι της γειτονιάς, πήραν τα χορτοκοπτικά τους μηχανήματα και με δικά τους έξοδα έκοψαν τα χορτάρια.

Αμέσως μετά επικοινώνησαν με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, ζητώντας να μαζευτούν τα σκουπίδια, που έκαναν την εμφάνισή τους μετά το κόψιμο των χόρτων, για να λάβουν την γνωστή πλέον δικαιολογία (;) πως δεν υπάρχει προσωπικό.

Έτσι τα σκουπίδια παραμένουν διάσπαρτα στο σημείο.

Αναρωτιόμαστε και εμείς και οι κάτοικοι της περιοχής, με τους οποίους συνομιλήσαμε, που πηγαίνουν τα χρήματα από τα δημοτικά τέλη που όλοι μας πληρώνουμε και που έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, πρέπει δηλαδή να επιστρέφουν στους πολίτες με τη μορφή υπηρεσιών.

Όπως επίσης αναρωτιόμαστε γιατί κάποιος να συνεχίζει να πληρώνει αυτά τα τέλη, αφού στο τέλος τη δουλεία του Δήμου, τη κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες, με προσωπική εργασία και προσωπικά έξοδα.
Ηγουμενίτσα: Οι πολίτες πήραν, για ακόμα μία φορά, τη κατάσταση στα χέρια τους Ηγουμενίτσα: Οι πολίτες πήραν, για ακόμα μία φορά, τη κατάσταση στα χέρια τους Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.