Θεσπρωτία: Μαφιόζικο χτύπημα για δοσοληψίες από εμπόριο κόκας - Ξάδερφος του θύματος ο βασικός ύποπτος




Ένα καλό οργανωμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών και πιθανότατα κοκαΐνης, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου Αλβανού στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εγκέφαλος του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται να είναι ένας 27χρονος, ξάδελφος του θύματος!

Αιτία οι δοσοληψίες από το εμπόριο ναρκωτικών. Ο 25χρονος που αποκεφαλίστηκε δεν είχε αποδώσει στο κύκλωμα για το οποίο δούλευε, ποσό 20 χιλιάδων ευρώ, που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δεχθεί αρκετές προειδοποιήσεις κι απειλές ώστε να δώσει τα χρήματα.

Οι απειλές αυτές τον ανάγκασαν να βρεθεί στη Γλυκή και ουσιαστικά να ζει σε έναν χώρο σαν κυνηγημένος κι αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με το χωριό.

«Η αίσθηση που είχαμε ήταν ότι προσπαθούσε να κρυφτεί», ανέφερε αξιόπιστη πηγή από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο χώρο του εγκλήματος καθώς ο χώρος –μια καλύβα- ήταν ορεινός κι απομονωμένος.

Η απομόνωση όμως τελικά δεν τον έσωσε.

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς που έχει ήδη συλληφθεί περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του νεαρού βοσκού.

Ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγαν στη παράγκα στην οποία διέμενε το θύμα και αφού του χτύπησαν τη πόρτα και τους άνοιξε ένας δράστης μπήκε μέσα ενώ οι άλλοι δύο έμειναν έξω και περίμεναν.

Άκουσαν τον πυροβολισμό και μετά είδαν το δράστη να αποκεφαλίζει το θύμα.

Το κεφάλι το έβαλε σε μια σακούλα και όπως τους είπε θα πήγαινε να το δείξει στην Αλβανία στο άτομο που είχε ζητήσει την εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό.

Ο εκτελεστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ξάδερφος του θύματος και προφανώς μετέχει στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Θεσπρωτία: Μαφιόζικο χτύπημα για δοσοληψίες από εμπόριο κόκας - Ξάδερφος του θύματος ο βασικός ύποπτος  Θεσπρωτία: Μαφιόζικο χτύπημα για δοσοληψίες από εμπόριο κόκας - Ξάδερφος του θύματος ο βασικός ύποπτος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.