Ευχαριστήριο του Προέδρου της Κεστρίνης Χρήστου Κίτσιου



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στην μέχρι τώρα θητεία μου, ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεστρίνης, άκουσα με προσοχή τις προτροπές, νουθεσίες, παρακλήσεις και κριτική πολλές φορές των συγχωριανών μου. Έχοντας πάντα ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο χωριό και την εξυπηρέτηση του συνόλου των κατοίκων του εισπράττω τελευταία σε καθημερινή βάση την αποδοχή και τις ευχαριστίες των χωριανών. Αυτό είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα.
Κύριος στυλοβάτης στις προσπάθειες μου και στο θετικό αποτέλεσμα, είναι διαχρονικά ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κατσάρης. Ο ακούραστος αυτός εργάτης της Αυτοδιοίκησης που οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σπεύδει έμπρακτα, να ανταποκριθεί στα αιτήματά μου, κατά τρόπο καταλυτικό.
Τελευταία κόψαμε τα χόρτα σε όλους τους δρόμους και ασβεστώσαμε το χωριό, γιατί ο κ. Κατσάρης μερίμνησε για την πληρωμή του χορτοκοπτικού και την προμήθεια 35 σάκων ασβέστη.
Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω, ιδιαίτερα γι'αυτο και φυσικά για όσα πιο πριν ανέφερα για την συνεργασία μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αναστάσιο Ντίνη, ο οποίος πλήρωσε τα μεροκάματα των εργατών που ασβέστωσαν το χωριό.
Τον κ. Μήνα Γκίκα για την προμήθεια 15 σάκων ασβέστη και τον κ. Γιώργο Τρουμπάτα για την προμήθεια 5 σάκων ασβέστη.
Είναι συγκινητική η προσφορά και των τριών και επαινετή. Ελπίζω δε, να βρουν μιμητές. Όταν στις δύσκολες εποχές που περνάμε οι πολίτες βοηθούν στο έργο της αυτοδιοίκησης, θα μπορέσει και αυτή πιο αποδοτικά να τεθεί στην υπηρεσία τους.

Χρήστος Κίτσιος 
Προέδρος Τ.Κ Κεστρίνης
Ευχαριστήριο του Προέδρου της Κεστρίνης Χρήστου Κίτσιου  Ευχαριστήριο του Προέδρου της Κεστρίνης Χρήστου Κίτσιου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.