Επιτέλους ελευθερώθηκε η Ηγουμενίτσα από τα ... κάγκελα



Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης της Ηγουμενίτσας, προς τις εκάστοτε διοικήσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, για να αφαιρεθούν τα πανύψηλα κάγκελα που περιφράζουν τις εγκαταστάσεις της ΟΛΗΓ και κρύβουν τη θέα προς τη θάλασσα, έγινε επιτέλους πράξη, στο μεγαλύτερο μέρος του.

Εδώ και μερικές ημέρες, η νέα διοίκηση του οργανισμού, απομάκρυνε τα κάγκελα, σε όλο το μήκος του πάρκινγκ, στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Αποτέλεσμα και κοινή διαπίστωση όλων το κατοίκων που είδαν τη διαφορά, είναι πως η απομάκρυνση θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια, αφού τώρα άνοιξε ο οπτικός τους ορίζοντας και το μάτι του πολίτη, βλέπει πλέον πιο εύκολα θάλασσα.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Αντρέας Νταής, μιλώντας στο thespro.gr, ανέφερε πως στο σημείο θα επανατοποθετηθεί σιδερένια περίφραξη, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει ύψος, μόλις ένα μέτρο, ενώ τα κάγκελα θα "ντυθούν" και με αναρριχώμενα φυτά.

Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, η οποία από τους πρώτους κιόλας μήνες που έχει αναλάβει τη διοίκησή του, έχει δείξει τουλάχιστον ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης, αλλά και τις ανταποδοτικές υποχρεώσεις της επιχείρησης.


Υ.Γ. Φίλε Αντρέα είμαστε σίγουροι πως και θέλεις και μπορείς να βρεις λύση, τόσο στο να λειτουργήσουν οι 2 δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα και εξυπηρετούν κατοίκους και επισκέπτες, αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα με τα σάπια κάγκελα στα "βραχάκια" στα Πλατάνια, τα οποία βεβαίως βρίσκονται εκτός της ζώνης ευθύνης της ΟΛΗΓ, εγκυμονούν όμως σοβαρό κίνδυνο να τραυματίσουν κάποιον τους πολίτες που καθημερινά κάνουν τη βόλτα τους στο σημείο, μαζί με τα παιδιά τους.
Επιτέλους ελευθερώθηκε η Ηγουμενίτσα από τα ... κάγκελα Επιτέλους ελευθερώθηκε η Ηγουμενίτσα από τα ... κάγκελα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.