Ηγουμενίτσα: Ραντεβού με τον…. dj BOK



Ο Δημήτρης Κατσιμπόκης ή αλλιώς dj BOK, αν και δεν ζει στην πόλη μας είναι πολύ αγαπητός και πολύ γνωστός από τις εμφανίσεις του σε πάρτυ κυρίως ηλεκτρονικής μουσικής. Σίγουρα τον έχεις πετύχει σε κάποιο πάρτυ αν είσαι φαν αυτού του είδους μουσικής, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να παίξει μαζί με κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου, αλλά και σε κάποια από τα καλύτερα clubs σε όλη την Ελλάδα. Πάμε να τον γνωρίσουμε λοιπόν!

Πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με τα decks ;

Φοιτητής, τα κλασικά φοιτητικά parties μεταξύ φίλων και γνωστών.. Μετά κόλλησα και ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο.

Ποια είναι η σχέση σου με τον κόσμο; Σε γνωρίζει γι αυτό που είσαι;

Ζω μόνιμα στην Ηγουμενίτσα και όπως σε κάθε κλειστή κοινωνία σε ξέρουν όλοι, θέλοντας και μη! Όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι υπάρχει απήχηση μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ποια ήταν η πιο επεισοδιακή σου νύχτα και πως εξελίχθηκε αυτό;

Έχουν γίνει πολλά… από το να υπάρχει απαίτηση από τον πελάτη να παίξω ένα ελληνικό κομμάτι σε house βραδιά, άλλοι να σου λένε βάλτο να παίξει από το youtube ή να σου φέρω ένα cd που έχω στο αυτοκίνητο.. μέχρι ακραίες καταστάσεις με καυγάδες μεταξύ πελατών, ξύλο, αστυνομίες κτλ.. Όλα τα πόστα της νύχτας είναι επικίνδυνα και απαιτούν να είσαι διπλωμάτης.


Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνήσεις;

Τα σίγουρα είναι check email και νέες κυκλοφορίες.. (Αφού φάω πρωινό )

Από το 0-10 πόσο κολλημένος είσαι με τη μουσική;

Να πω το κλισέ 11;

Τι αγαπάς και τι σου τι σπάει στα Ιωάννινα;

Έρχομαι συχνά Ιωάννινα, μου αρέσει πολύ σαν πόλη. Το καλό είναι ότι υπάρχει κοινό, κυρίως φοιτητές, που μπορούν να υποστηρίξουν την ηλεκτρονική μουσική. Μου την σπάει που πρέπει πάντα να έχεις μαζί σου μια ομπρέλα..

Τι πιστεύουν οι φίλοι σου για σένα και τι πιστεύεις ο ίδιος ;

Κακό πράγμα να μιλάς για τον εαυτό σου.. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι αληθινός και λέω τα πράγματα με το όνομά τους πράγμα το οποίο σε κάνει καμιά φορά να φαίνεσαι κακός.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίσεις μια γυναίκα;

Η εμφάνιση σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο, τουλάχιστον μέχρι να γνωρίσεις και τον χαρακτήρα του άλλου. Μεγάλο ρόλο επίσης παίζουν και τα μουσικά ακούσματα, καθώς έχω παρατηρήσει ότι ταιριάζω περισσότερο σε νοοτροπία με γυναίκες που ακούνε ηλεκτρονική μουσική.

Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει μέχρι σήμερα και ποιος σου την έδωσε;
Αν θέλω να ξεχωρίσω από τους djs να ασχοληθώ με την παραγωγή. Να παίζω κομμάτια δικά μου, που οι υπόλοιποι δεν τα έχουν, να σε γνωρίσει και ο κόσμος μέσα από αυτό. Μια συμβουλή του Αδριανού Παπαδέα ένα καλοκαίρι στην Λευκάδα.

Χαρακτήρισε με μια λέξη τη ζωή σου αυτή την περίοδο;

Studio studio studio.. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται σιγά σιγά.

Για τις θαυμάστριές σου, είσαι μόνος ή σε σχέση;

«Σε λάθος εποχή γεννήθηκες, δύσκολος καιρός για πρίγκιπες” (χαχαχ)

Το κομμάτι με το οποίο έχεις φάει κόλλημα αυτό τον καιρό;

Το επόμενό μου release που υπέγραψα πριν λίγες μέρες και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μέσω της InTheLoop της Lupe Fuentes, με τίτλο BOK – Grudness.
 
Ηγουμενίτσα: Ραντεβού με τον…. dj BOK Ηγουμενίτσα: Ραντεβού με τον…. dj BOK Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.