Με 1264 επιβάτες την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration»



Την Τρίτη 28/06/2016 και ώρα 08:00 π.μ. θα καταπλεύσει, για δεύτερη φορά φέτος, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration» της εταιρείας Thomson, με σημαία Μάλτας. 
 
Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 17:00 μ.μ.. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πλοίου η χωρητικότητά του φτάνει τους 1264 επιβάτες, και το πλήρωμα αυτού απαριθμεί τα 564 άτομα.

Στην τελευταία του άφιξη στις 31/05/2016, από τα 1241 άτομα που επέβαιναν, περίπου 250 άτομα ακολούθησαν τις προγραμματισμένες εκδρομές που διοργανώθηκαν από το πλοίο σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Μετέωρα. Οι υπόλοιποι επιβάτες παρέμειναν στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Από την ανταλλαγή αλληλογραφίας, μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος κ. Ανδρέα Νταή και του καπετάνιου του πλοίου κ. Hung Maynard, που ακολούθησε ως ανατροφοδότηση μετά την άφιξη του Thomson Celebration και την κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον κ. Νταή, οι επιβάτες του πλοίου και ο καπετάνιος έμειναν ευχαριστημένοι από την επίσκεψη στην πόλη της Ηγουμενίτσας και από την εξυπηρέτηση, τόσο κατά την παραμονή τους στο λιμάνι όσο και κατά την περιήγησή τους στην πόλη.

Να τονίσουμε ότι το Thomson Celebration, έχει ήδη ανακοινώσει άλλες πέντε (5) προσεγγίσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Με 1264 επιβάτες την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration» Με 1264 επιβάτες την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.