ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: Τελετή αποφοίτησης 2016



Όπως έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία 17 χρόνια πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Epirus Lx Palace Hotel η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, σε μια τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στους απόφοιτους της Γ΄ Λυκείου και στους γονείς τους. 
 
Μέσα σε κλίμα ευφορίας και συγκίνησης η Διεύθυνση και οι καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων αποχαιρέτισαν επίσημα τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2015-16, ευχόμενοι σε αυτούς ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ζωής τους.
 
Στην τελετή, ο διευθυντής του Λυκείου, κος Κώστας Μπολονέζος, απηύθυνε ευχές και νουθεσίες στους μαθητές, συνεχάρη τους ίδιους και τους γονείς τους για τον πολυετή αγώνα και την προσπάθειά τους και τόνισε εμφαντικά τη σημασία της αρμονικής και ισορροπημένης σχέσης μεταξύ μαθητή, γονέα και σχολείου στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών και στην ανάδειξη του καλύτερού τους εαυτού. 
 
Στην παραπάνω αρμονική σχέση αναφέρθηκε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης ο οποίος συν τοις άλλοις, εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελούν το εκπαιδευτικό προσωπικό και η διεύθυνση του σχολείου, ενώ ευχήθηκε να υποδεχθεί στο πανεπιστήμιο όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές από τα Δωδωναία εκπαιδευτήρια κατά τη νέα χρονιά!

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών μοιράστηκαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδι, κέφι και χορό.
ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: Τελετή αποφοίτησης 2016 ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: Τελετή αποφοίτησης 2016 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.