Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη επιτυχία τα 5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ


Διοργανώθηκαν χτες με απόλυτη επιτυχία τα 5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ από το ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ,την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας .
 
Σε ένα κατάμεστο στάδιο από φιλάθλους του κλασικού αθλητισμού που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των 500 αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες από την κατηγορία Ανδρών και Γυναικών έως τα παιδιά της Ακαδημίας του Πρωτέα και των άλλων συλλόγων .
 
Συμμετείχαν συνολικά αθλητές και αθλήτριες απο 23 σύλλογους και συγκεκριμένα από ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ , ΑΓΣΙ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ , ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ , ΓΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ,ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2016 , ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,ΓΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ , ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ ,ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ , ΓΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ,ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ , ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ,ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΤΑΣ , ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ , ΓΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
 
Σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις από πολλούς αθλητές και αθλήτριες και το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό .
 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΡΩΤΕΑ θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσπρωτίας και τον αντιπεριφερειάρχη κ Πιτούλη για την συμβολή στην διοργάνωση των αγώνων 5α ΓΙΑΤΑΝΕΙΑ.
 
Επίσης όλα τα σωματεία και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες και ήταν οι πρωταγωνιστές των αγώνων καθώς και τους προπονητές και συνοδούς.
 
Επίσης όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ,το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας για την παρουσία του στους αγώνες .
 
Τέλος την εταιρεία ΧΗΤΟΣ για την χορηγία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με το οποίο ξεδίψασαν όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες .
 
Τα αποτελέσματα από τα 5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ μπορείτε να τα δείτε στις ιστοσελίδες http://www.stivoz.com/forum/showthread.php…
και http://sportsfeed.gr/2016/06/06/apotelesmata-gitaneia/
 
Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη επιτυχία τα 5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη επιτυχία τα 5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.