Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα με 5 κιλά κάνναβης



Συνελήφθησαν, προχθές (26-06-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (5.080) γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Από την έρευνα που επακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε δέκα δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους -5.080- γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα με 5 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα με 5 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.