Τα έψαλαν στον υφυπουργό εργασίας Τάσο Πετρόπουλο στην Παραμυθιά (BINTEO)



 
Τις αποδοκιμασίες από μια οικογένεια, δέχτηκε ο υφυπουργός εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κατά την έξοδο του από το θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά όπου και πραγματοποίησε ομιλία το πρωί του Σαββάτου.

Αιτία της διαμαρτυρίας σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η μη χορήγηση σύνταξης στον 71χρονο πατέρα της οικογένειας, με 95% αναπηρία (τύφλωση) και με 32 ετη ασφάλιση.

Η συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσου Πετρόπουλου, με τους φορείς στην Ηγουμενίτσα, τελικά ματαιώθηκε, με τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κάτση να δηλώνει πως δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λόγω της διαμαρτυρίας του 71χρονου και του φόβου επεισοδίων (από έναν σχεδόν τυφλό συμπολίτη μας;;;) ενώ έκανε λόγο και για προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης!!!!!

Τώρα το πόσο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας, παρουσία δεκάδων αστυνομικών, το γνωρίζουν μόνο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και ο νεαρός βουλευτής κ. Κάτσης.

Τελικά υπήρξαν ακόμα και μηνύσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να οδηγηθούν με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς να δοθεί όμως συνέχεια.

Βέβαια η πραγματική αιτία της μη διεξαγωγής της συνάντησης ήταν, πως στην "ενημέρωση" του υφυπουργού εργασίας γύρισαν την πλάτη σχεδόν όλοι οι φορείς του νομού και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας ήταν άδεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την διαμαρτυρία του συμπολίτη μας στην πόλη της Παραμυθιάς
 
Τα έψαλαν στον υφυπουργό εργασίας Τάσο Πετρόπουλο στην Παραμυθιά (BINTEO) Τα έψαλαν στον υφυπουργό εργασίας Τάσο Πετρόπουλο στην Παραμυθιά (BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.