Ευχαριστήριο της Δημάρχου Σουλίου προς το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά



Η δημοτική αρχή σήμερα έλαβε εγγράφως την απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του «Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά» για τη χρηματοδότηση της κατασκευής Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται ότι: «Η Διαχειριστική Επιτροπή (Δ.Ε.) του Ιδρύματος, κατά τη συνεδρίασή της στις 08.06.2016, αποφάσισε κατ' αρχήν να χρηματοδοτήσει το έργο της κατασκευής Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς, το δε ύψος της χρηματοδότησης (δωρεάς) για το όλο έργο, ανέρχεται στο ποσόν των εκατόν εξήντα χιλιάδων ευρώ (€ 160.000,00), περιλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), κατ' ανώτατο όριο».

Ευχαριστούμε θερμά το «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά» για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την προσφορά του στην κατασκευή Νηπιαγωγείου στην Παραμυθιά, αναγνωρίζοντας την ευαισθησία του για την ενίσχυση της περιφέρειας σε θέματα προσχολικής αγωγής.

Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση
Ευχαριστήριο της Δημάρχου Σουλίου προς το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Ευχαριστήριο της Δημάρχου Σουλίου προς το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.