Αλλαγές στην χάραξη του νέου δρόμου Παραμυθιάς Μεσοποτάμου - Δείτε το νέο αναθεωρημένο χάρτη


 
 
Δεκτό έγινε τελικά το αίτημα των κατοίκων του Προδρομίου για την αλλαγή της χάραξης του νέου δρόμου που θα συνδέει την Εγνατία οδό (ύψος εξόδου Παραμυθιάς) με τον Μεσοπόταμο.

Οι κάτοικοι του Προδρομίου ζητούσαν να μην περνά ο δρόμος μέσα από την κοινότητα και σύμφωνα με την νέα χάραξη που αναμένεται σύντομα να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο, ο δρόμος θα περνά στα ριζά του βουνού. Υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη αναθεωρημένη χάραξη του νέου δρόμου, χώριζε το Προδρόμι στα 2, αφού 20 σπίτια της κοινότητας θα βρισκόταν κάτω από τον νέο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Η σύνδεση Παραμυθιάς (κόμβου Εγνατίας) – Μεσοποτάμου, είναι παλιά ιστορία η οποία επί έτη βρέθηκε στις καλένδες. Το 2010, ο τότε Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, είχε επισκεφτεί την Παραμυθιά και από την έξοδο της Εγνατίας είχε τονίσει την σπουδαιότητα αυτού του έργου πού μάλιστα θα δημοπρατούταν άμεσα. Φυσικά έργο δεν είδαμε ποτέ. Τα Δημοτικά Συμβούλια είχαν συνεδριάσει και είχαν γνωμοδοτήσει θετικά και το χρονοδιάγραμμα είχε προσδιοριστεί στα 4 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμα συζητούμε για την εκπόνηση στης σχετικής μελέτης.

Δείτε το νέο αναθεωρημένο χάρτη στο ύψος των κοινοτήτων Παγκρατίου, Ραχουλίου, Ξηρολόφου και Προδρομίου 
 
Αλλαγές στην χάραξη του νέου δρόμου Παραμυθιάς Μεσοποτάμου - Δείτε το νέο αναθεωρημένο χάρτη Αλλαγές στην χάραξη του νέου δρόμου Παραμυθιάς Μεσοποτάμου - Δείτε το νέο αναθεωρημένο χάρτη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.