α ακόμη διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας




Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε στους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους του σχολείου μας, ότι η σχολική μας μονάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό , τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Σουλίου, με τίτλο: «Σούλι: Εικαστική προσέγγιση μιας ιστορικής περιοχής από τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας», με ευκαιρία τις ετήσιες γιορτές του ιστορικού μαρτυρικού τόπου. 
Στο διαγωνισμό αυτό κέρδισε το πρώτο βραβείο, με ατομικό έργο ζωγραφικής, η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, Ρεμπέκα Κόντρα.

Αξίζουν, γι αυτό, πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στη μαθήτρια, Ρεμπέκα Κόντρα, για την εικαστική απεικόνιση του ιστορικού θέματος, αλλά και στη δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης, κ. Κωνσταντάκου Ελένη – Γεωργία, για την υποστήριξη που προσέφερε στο τμήμα της, με στόχο τη συμμετοχή των μαθητών στον παραπάνω διαγωνισμό. 
Η βράβευση και η απονομή των επαίνων συμμετοχής στις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου 2016, στο ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Σχολείου «Βούλγαρη», στην Παραμυθιά, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η διάκριση αυτή της μαθήτριάς μας, είχε ως αποτέλεσμα, η κριτική επιτροπή να επιχορηγήσει το σχολείο μας με έναν φορητό υπολογιστή, ο οποίος έχει ήδη παραληφθεί και χρησιμοποιείται από τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας. 
Ευχαριστούμε γι αυτό όλοι την μαθήτρια, Ρεμπέκα Κόντρα και την δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης, κ. Κωνσταντάκου Ελένη – Γεωργία και δεσμευόμαστε ότι το σχολείο μας θα συνεχίσει να έχει ουσιαστική παρουσία σε όλα τα πολιτιστικά και ιστορικά δρώμενα της περιοχής μας, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν προσφέρει μόνον γνώσεις στους μαθητές του, αλλά αποτελεί το ίδιο σημαντικό πνευματικό φάρο για τη μικρή μας κοινωνία.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας
α ακόμη διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας α ακόμη διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.