Γιατί ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: (+BINTEO)




Γιατί τα όνειρα των παιδιών μας για σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θέλουν την κατάλληλη και προσιτή οικονομικά υποστήριξη!!

Γιατί με πολύ κόπο, συστηματική δουλειά και επίμονη προσπάθεια οικοδόμησαν τη φήμη του «Σχολείου των επιτυχιών», φήμη η οποία ξεπέρασε τα όρια του Νομού, μιας και συχνά κατατάχθηκαν ανάμεσα στα πρώτα σχολεία σε επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις πανελλαδικά ( σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας ).

​Σήμερα, το 2016, το Γυμνάσιο των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων» προσφέρει:
☞ την ασφάλεια που κάθε γονέας επιθυμεί να αισθάνεται για το παιδί του
☞ υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε να διαμορφωθεί το απαραίτητο υπόβαθρο για το μέλλον ( ιδιαίτερα στα βασικά μαθήματα )
☞ απόκτηση βασικών εφοδίων ( πτυχίων στις ξένες γλώσσες και τις νέες τεχνολογίες )
☞ ανάπτυξη δημιουργικών δραστηριοτήτων ( αθλητικών, οικολογικού περιεχομένου, φιλανθρωπικής δράσης, κοινωνικού προβληματισμού και παρέμβασης και άλλων )
☞ ουσιαστική επαφή με το χώρο των «γραμμάτων και τεχνών» και γενικά του πολιτισμού.


​Από την άλλη, το Λύκειο των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων» προετοιμάζει συστηματικά, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις αξιοποιώντας το έμπειρο, δοκιμασμένο ( επί πολλά χρόνια ), πλήρως καταρτισμένο και απόλυτα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, τα άρτια συγγράμματα και γενικά το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που διανέμεται στους μαθητές, τα 3-ωρα διαγωνίσματα ( που εξοικειώνουν το μαθητή με την πραγματικότητα των εξετάσεων ), την κάθε είδους συμπαράσταση στα παιδιά.

​Κι όμως, η προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης κι επαύξησης των παρεχόμενων υπηρεσιών δε σταματά εδώ. Ήδη εδώ και λίγα χρόνια αναπτύσσεται συνεργασία με ειδικούς φορείς, προκειμένου όσοι μαθητές το επιθυμούν να αποκτήσουν πιο εύκολη πρόσβαση σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
 
Γιατί ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: (+BINTEO) Γιατί ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.