Καλοκαιρινό Μουσικό Ταξίδι μας ετοιμάζει το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας



Μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας την ερχόμενη εβδομάδα.

Η έναρξη θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 12:00 στο «Πάνθεον» με το μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο λύκος». Το τμήμα της μουσικής προπαιδείας σε συνεργασία με άλλα τμήματα του ωδείου θα παρουσιάσουν ένα από τα πιο γνωστά μουσικά παραμύθια (αν όχι το πιο γνωστό) για μικρά παιδιά. Το έργο του Σεργκεϊ Προκόφιεφ "Ο Πέτρος και ο λύκος" είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να βοηθήσουμε τα παιδιά να καταλάβουν τη διαφορετικότητα στον ήχο των μουσικών οργάνων και πώς μπορούμε να περιγράψουμε καταστάσεις, ανθρώπους και ζώα με τη μουσική.

Θα ακολουθήσουν δύο συναυλίες των σπουδαστών του ωδείου, στις 29 & 30 Ιουνίου, ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του «Πάνθεον». Στις συναυλίες αυτές μικροί και μεγάλοι σπουδαστές όλων των μουσικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν στο κοινό είτε ατομικά είτε συμμετέχοντας σε σύνολα τις μουσικές τους ικανότητες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλα τα είδη της μουσικής κλασική, rock, έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή.

Τη μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει ο διευθυντής του Πρότυπου Ωδείου κ. Γιώργος Λάμπρης καθώς και το διδακτικό προσωπικό του ωδείου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Χορηγοί είναι η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ και η VODAFONE, ενώ χορηγοί επικοινωνίας το thespro.gr και η ΒΔΕΛΛΑ.

Το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι του Πρότυπου Ωδείου θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο……….
Καλοκαιρινό Μουσικό Ταξίδι μας ετοιμάζει το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Καλοκαιρινό Μουσικό Ταξίδι  μας ετοιμάζει  το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.