Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Αγίου Βλασίου




Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, με την υπ’ αριθ. 65/17-05-2016 απόφασή της, ενέκρινε την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Αγίου Βλασίου. Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει έγγραφη οικονομική προσφορά για την αντικατάσταση των τριών (3) υπαρχόντων ξύλινων κουφωμάτων με λευκά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια.

Για τις ακριβείς διαστάσεις της κατασκευής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν το σχολείο, έπειτα από συνεννόηση με την Προϊσταμένη κα Γιαννέλου Όλγα, στο τηλέφωνο 2665041249.

Οι προσφορές θα κατατίθενται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σουλίου 3, Δημαρχείο Ηγουμενίτσας) σε κλειστό φάκελο, από την Τρίτη 14/06/2016 έως και την Πέμπτη 23/06/2016.
Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Αγίου Βλασίου  Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Αγίου Βλασίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.