Ηγουμενίτσα: Η πόλη που ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει




Έχουμε γράψει πολλές φορές, πως σε αυτή την πόλη, μερικές φορές δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

Σήμερα είναι, ξανά, μία από αυτές τις φορές.

Όλοι γνωρίζουμε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Ηγουμενίτσας, από την έλλειψη θέσεων παρκαρίσματος.

Παρά τις εξαγγελίες δημάρχων και την διάθεση κατανόησης από τη πλευρά της τροχαίας Ηγουμενίτσας, το πρόβλημα εντείνεται αντί να φθείρει, αφού κάποιοι από εμάς κάνουμε τα πάντα για αυτό.

Έξω από κάθε καφετέρια, έξω από κάθε μανάβικο, έξω από κάθε φούρνο, έξω από κάθε εμπορικό κατάστημα , αντί για ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ, συναντάμε καφάσια, πινακίδες και παρατημένα μηχανάκια.

Με αυτό το τρόπο, κάποιοι νομίζουν, ταλαιπωρώντας την πόλη, πως θα αυξήσουν τη πελατεία τους.

Στην ουσία όμως καταφέρνουν το ακριβώς αντίθετο για τους ίδιους, αλλά ταλαιπωρούν και όλους τους υπόλοιπους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, βλέπουμε έναν "πολυμήχανο" συμπολίτη μας, ο οποίος για να κρατήσει ελεύθερη θέση μπροστά από το κατάστημά του, έχει παρατήσει έξω από αυτό, ένα διαλυμένο μηχανάκι.

Αυτό όμως δεν του ήταν αρκετό, αφού ανά πάσα στιγμή  το εγκαταλειμμένο δίκυκλο, κινδυνεύει να απομακρυνθεί (λέμε τώρα) από τις υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως οφείλουν.


Έτσι, βίδωσε δύο βίδες στο πεζοδρόμιο και με αλυσίδα έδεσε το μηχανάκι πάνω του.

Απίστευτο και όμως ... Ηγουμενιτσιώτικο.
Ηγουμενίτσα: Η πόλη που ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει Ηγουμενίτσα: Η πόλη που ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.