Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθη, χθες (03-06-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δύο κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, συνελήφθησαν και τέσσερις ημεδαποί (μία 52χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες, ηλικίας 56, 58 και 47 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος δράστης, χθες το πρωί αφαίρεσε από αυλή μονοκατοικίας στα Ιωάννινα δύο κινητά τηλέφωνα, ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στην 52χρονη και στον 56χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 52χρονης βρέθηκε στην κατοχή της το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο ενώ συνελήφθη και ένας 58χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκαν (860) ναρκωτικά χάπια.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 23χρονος δράστης την ίδια ημέρα, είχε προμηθευτεί δύο ναρκωτικά χάπια από 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με δισκία βουπρενορφίνης.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.