Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση "ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ" του Μονάχου Γερμανίας




Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» που διοργανώνεται στο Μόναχο, το διάστημα 23-27/11/2016. Η έκθεση, που αφορά παραγωγούς και εμπόρους παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων και ποτών, διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης FOOD & LIFE.

Πρόκειται για μια έκθεση προβολής της γαστρονομίας της ελληνικής περιφέρειας. Σκοπός της έκθεσης είναι η ευρεία προβολή των περιοχών και των προϊόντων που παράγονται, με ειδικές αναφορές στην ελληνική κουζίνα. Μέσω της έκθεσης οι παραγωγοί που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους. Επίσης θα έχουν το δικαίωμα πώλησης.

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να παραστούν το αργότερο ως τις 15-7-2016 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87111 (κ. Σοφία Φούκη).

Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση "ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ" του Μονάχου Γερμανίας Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση "ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ" του Μονάχου Γερμανίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.