ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ "ΚΟΚΟΡΙΑ"



Πρόσφατα ο Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς επισκέφθηκε τα Τίρανα για συνομιλίες με τον Ομόλογό του Υπουργό των Εξωτερικών της Αλβανίας.

Δύο ημέρες πριν από την επίσκεψη αυτή έγινε το Συνέδριο του Κόμματος των Μουσουλμανοτσάμηδων, που μετέχουν με τους 4 Βουλευτές τους στην Κυβέρνηση του κ. Ράμα.

Στο Συνέδριο αυτό μίλησε ο Αλβανός Πρωθυπουργός και σαφώς υιοθέτησε όλα τα αιτήματα των Μουσουλμανοτσάμηδων (Αναγνώριση Γενοκτονίας, επιστροφή στην Θεσπρωτία, επιστροφή περιουσιών, αποζημιώσεων κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.).

Η ρητορική του κ. Ράμα υπέρ των Μουσουλμανοτσάμηδων ήταν τέτοια, που έφθασε σε τέτοιο σημείο (ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ) να πει – στεντόρεια τη φωνή – ότι και ο μέγιστος Θεός του Αρχαίου Ελληνικού ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ήταν δικός τους. Χαρακτηριστικά είπε: «…Και ο Δίας ήταν Τσάμης»!

Και ενώ αυτά συνέβησαν στα Τίρανα δύο ημέρες πριν από την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ επίσκεψη του κ. Κοτζιά, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε.

Και βγαίνει αβίαστα η ερώτηση: Γιατί έγινε αυτή η επίσκεψη;;; Μήπως για να ακολουθήσουν τα γνωστά γεγονότα της αποδοκιμασίας του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών; Για να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να κατηγορηθεί η Ελλάδα στην Διεθνή κοινωνία από τα απομεινάρια των συνεργατών του Φασισμού και του Ναζισμού, που βύθισαν την Θεσπρωτία στο πένθος με τις κακουργίες τους. Ειλικρινά γιατί έγινε αυτή η επίσκεψη; Σε παρόμοια περίπτωση ο Κάρολος Παπούλιας διέκοψε την συνέχεια της επίσημης επίσκεψής του στην Αλβανία και ο Αβραμόπουλος ακύρωσε την επίσκεψή του στα Τίρανα.

Η Ελλάδα, παρά τα σημερινά της προβλήματα είναι η Χώρα της τρισχιλιετούς Ιστορίας, είναι Χώρα του πολιτισμού και του πνεύματος, είναι μέλος της Ε.Ε. και του σκληρού πυρήνα αυτής, είναι Χώρα του ΕΥΡΩ, είναι Χώρα που κατατάσσεται στην 33η θέση των χωρών του κόσμου από απόψεως πλούτου, είναι η Χώρα με την πρώτη θέση στην Παγκόσμια Ναυτιλία, είναι Χώρα με το ακριβότερο «οικόπεδο» της Γης.

Και δέχεται αυτή η περήφανη Χώρα τις αθλιότητες των Αλβανών, που αν δεν ήταν η Ελλάδα, την δεκαετία του 1990, να ανοίξει την αγκαλιά της και να δεχθεί ένα εκατομμύριο γυμνούς, ανυπόδητους και πεινασμένους Αλβανούς, αυτοί ή θα είχαν πεθάνει ή θα είχαν βυθιστεί (…όπως συνέβη σε κάποιους!) στα νερά της Αδριατικής;

Επιτέλους πια! Όχι και οι Αλβανοί «Κοκόρια»! 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ "ΚΟΚΟΡΙΑ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ "ΚΟΚΟΡΙΑ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.