ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης»



Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016::«Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης».

Το ΚΠΕ Φιλιατών, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιππιάδας, το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Πραμάντων, την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., τους Δήμους Ηγ/τσας και Φιλιατών προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. όλων των ειδικοτήτων να συμμετάσχουν στο τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος: Παραδοσιακοί Οικισμοί –Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016 στην Ηγουμενίτσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» και απευθύνεται σε σαράντα (40) εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν σε νομούς ως εξής: Θεσπρωτίας (10), Ιωαννίνων (10), Πρέβεζας(10) και Άρτας (10), πέντε (5) για κάθε Δ/νση.
Τα έξοδα μετακίνησης προς και από το ΚΠΕ Φιλιατών βαρύνουν τους συμμετέχοντες εκπ/κούς.
Κύριος στόχος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής της Θεσπρωτίας, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν τόπο με ιδιαίτερο γεωμορφολογικό ενδιαφέρον, αναπτυσσόμενο αστικό σχεδιασμό και τουριστική ανάπτυξη.
Η διαμονή καλύπτεται μόνο για τους συμμετέχοντες εκπ/κούς εκτός των Δ/νσεων Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσπρωτίας.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της οικείας Δ/νσης μέχρι την Τρίτη 7 Ιουνίου.

Για τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ
Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ
ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης»  ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.