ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Θ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ



Στις φετινές εκδηλώσεις στο Σούλι και πριν από την αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ανταποκρινόμενος στην σοβαρότητα των τιμωμένων ιστορικών γεγονότων ο κ. Πιτούλης στάθηκε στο βήμα με λόγο λιτό και απέριττο, όπως ταιριάζει στο Σούλι και στους Σουλιώτες, παρουσιάζοντας την Ιστορική Μνήμη με την πρέπουσα τιμή. 
 
Και το έκανε αυτό χωρίς λογοτεχνικές ή πολιτικές «κορόνες» που προσωρινά κερδίζουν τις εντυπώσεις και στην συνέχεια εξαφανίζονται σαν πομφόλυγες απαξιώνοντας γεγονότα και πρωταγωνιστές.

Μίλησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης με σεβασμό στην ιστορική αλήθεια και τα εκπεμπόμενα μηνύματα εξ αυτής, που διαχρονικά εκπέμπουν οι Σουλιώτικοι αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία και προ παντός Φιλοπατρία. 
 
Την Σουλιώτικη Φιλοπατρία που ξεπέρασε κάθε άλλο λαό με τις υπεράνθρωπες πράξεις και τις υπέρτατες θυσίες.

Σ’ αυτά ιδιαίτερα επέμεινε ο κ. Πιτούλης και τόνισε την ανάγκη για ομόνοια, συνεννόηση και συνεργασία όλων για κοινή πορεία και δράση.

Οι χιλιάδες προσκυνητές των Εορτών Σουλίου θα θυμούνται για πολλά χρόνια τον Χαιρετισμό – Ομιλία του κ. Θωμά Πιτούλη, που δίκαια δέχθηκε τα συγχαρητήρια τόσο των επισήμων, όσο και των χιλιάδων προσκυνητών, απλών ανθρώπων του Λαού.

Προσθέτουμε και εμείς τα ειλικρινά μας Συγχαρητήρια.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Θ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Θ. ΠΙΤΟΥΛΗ  ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.