Με επιτυχία το γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου, το Γαστρονομικό Διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ,που διοργανώθηκε από την Μη κερδοσκοπική εταιρεία Top Tourism.

Οι food bloggers Ελπίδα Χαραλαμπίδου και Νανά Σαββατιανού μαγείρεψαν με κέφι και μεράκι Ηπειρώτικες συνταγές στους χώρους έξι τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Το ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort πρόσφερε την φιλοξενία τους και συντόνισε την όλη προσπάθεια, που στόχο είχε την δημιουργία των συνθηκών για την καθιέρωση πραγματοποίησης του Γαστρονομικού Event κάθε χρόνο.

Οι επιχειρήσεις Beach Bar Mikri Ammos, Ταβέρνα Όστρια , Ταβέρνα Αρετή, Karvouno Villas, Sivota Diamond Spa Resort και Palm Beach, προσέφεραν τον χώρο τους και τα υλικά των συνταγών.

Τα τοπικά προϊόντα AEGIS παρουσιάστηκαν σε όλες τις συνταγές και ο Σύλλογος Ιχθυοπαραγωγών προμήθευσε τις επιχειρήσεις με φρέσκα θαλασσινά, όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη αυτή φιλόδοξη προσπάθεια, που ευελπιστούμε να αποδώσει στο μέλλον τα μέγιστα στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή των Συβότων.

Με επιτυχία το γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Με επιτυχία το γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.