Ροή ειδήσεων

Πήγε να αγοράσει μοτοσικλέτα και έφυγε κλέβοντάς τηνΣχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή μοτοσικλέτας και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία, αφαίρεσε την μοτοσικλέτα χωρίς χρηματικό αντίτιμο

Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης 40χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 30χρονος κατηγορούμενος εντόπισε διαδικτυακή αγγελία πώλησης μοτοσικλέτας που είχε αναρτήσει 40χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια εμφανίστηκε σαν αγοραστής και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 40χρονο, προσπαθώντας με διάφορα προσχήματα να τον πείσει για την φερεγγυότητα του.

Στη συνέχεια, την 09-06-2016 στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, συναντήθηκε με τον 40χρονο και με το πρόσχημα της δοκιμής του οχήματος, το αφαίρεσε, χωρίς να καταβάλει χρηματικό αντίτιμο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων συνεχίζεται για την εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

thespro.gr Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.