Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις



Συνελήφθησαν, προχθές (03-06-2016) στην Άρτα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τρεις ημεδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

· Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής – Στερεάς Ελλάδας, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για παραχάραξη.

· Xθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.