Απάντηση του Φιλοζωικού Σωματείου, στα καταγγελλόμενα Επαγγελματία για τα αδέσποτα στα Σύβοτα



Την προσωπική του αγανάκτηση πρόβαλε επαγγελματίας των Συβότων, αντιδρώντας στην παρουσία αδέσποτων ζώων, σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους. 
 
Ανύπαρκτες επιθέσεις και δαγκώματα, παρουσιάζουν τα Σύβοτα σαν μια ανεξέλεγκτη ζούγκλα σκύλων . 
 
Άλλος είναι ο λόγος που συμβαίνει όμως αυτό, διότι οι μισοί επαγγελματίες των Συβότων φροντίζουν και περιποιούνται τα αδέσποτα σκυλιά και οι άλλοι μισοί αντιμάχονται αυτούς.
 
Συγκεκριμένα ζώα μάλιστα έχουν γίνει μασκότ για ορισμένα μαγαζιά, προσελκύοντας έτσι πελάτες . 
 
Εμείς το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας εθελοντικά μεταφέρουμε τα αδέσποτα των Συβότων στους κτηνιάτρους για στειρώσεις (οι επεμβάσεις γίνονται με έξοδα του δήμου) και ενημερωνόμαστε άμεσα για οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος συμβεί σε ζώο ή σε άνθρωπο από ζώο . 
 
Θεωρούμε την καταγγελία ψευδή και ανυπόστατη, εφόσον τα περιστατικά που αναφέρει δεν έγιναν ποτέ . 
 
Ας αφήσουμε λοιπόν τα αδέσποτα στην ησυχία τους και ας ασχοληθούμε με τα απόβλητα που όπως ακούμε μερικά μαγαζιά ρίχνουν στην θάλασσα, τις αυθαίρετες οικοδομές, την καταστροφή του φυσικού τοπίου με τα εκτρώματα ξενοδοχεία κτλ κτλ .
 
Πράγματα ουσιαστικά και ουσιώδη δηλαδή και όχι παράπονα και γκρίνιες .

Φ.Σ.Θεσπρωτίας
Ο Πρόεδρος
Κόρπας Βασίλειος
Απάντηση του Φιλοζωικού Σωματείου, στα καταγγελλόμενα Επαγγελματία για τα αδέσποτα στα Σύβοτα Απάντηση του Φιλοζωικού Σωματείου, στα καταγγελλόμενα Επαγγελματία για τα αδέσποτα στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.