Σκάνδαλο 150.000€ στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας στην ετήσια έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης


Παράνομη έκδοση βεβαιώσεων για καταπατημένες δασικές εκτάσεις, χρήση πλαστού διδακτορικού Ιατρικής από δημόσιο υπάλληλο για βαθμολογική και μισθολογική ανέλιξη, χατζάρες και καλάσνικοφ το... χόμπι εκπαιδευτικού και περιπτώσεις οικονομικών ατασθαλιών όπως στην περίπτωση με τον διαγωνισμό καθαριότητας στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, είναι ορισμένα μόνο από τα περιστατικά που εντόπισαν το 2015 οι επιθεωρητές ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, μετά από καταγγελία , ήλεγξε το θέμα των συμβάσεων καθαριότητας των χώρων ευθύνης του Οργανισμ ού Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα του 2013 μέχρι τα μέσα του 2015. 

Από την μελέτη των συγκεντρωθέντων στοιχείων προέκυψε ότι ο Οργανισμός με μη σύννομες πράξεις του (μη σύννομη παράταση συμβάσεων) και παραλείψεις του ( παράληψη αιτήματος παράτασης ισχύος των προσφορών προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας) έφθασε στο σημείο να έχει ταυτόχρονα ο ίδιος ανάδοχος δύο συμβάσεις για την παροχή των ίδιων υπηρεσιών καθαριότητας και το ύψος της ζημίας να δύναται να ανέλθει κατ ’ εκτίμηση στο ποσό των 150.000€. 

Τα στοιχεία εστάλησαν στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας για την ενεργοποίηση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά των εμπλεκομένων υπαλλήλων και στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή , για την απόδοση των πιθανώς προκυπτουσών ποινικών ευθυνών . 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 :
Σκάνδαλο 150.000€ στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας στην ετήσια έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Σκάνδαλο 150.000€ στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας στην ετήσια έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.