1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η έκθεση αγροτικών Ηπειρώτικων προϊόντων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο λιμάνι, το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016. Την έκθεση διοργανώνει Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και θα έχει στο επίκεντρο της τοπικά προϊόντα της Ηπείρου (γαλακτοκομικά προϊόντα, αρωματικά φυτά, λαχανικά, φρούτα κ.α.). Για να εκθέσει κάποιος παραγωγός τα προϊόντα του είναι δωρεάν. Συνδιοργάνωνες της έκθεσης είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσα και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Οι εκθέτες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή είναι αρκετοί και το ενδιαφέρον από τον κόσμο ιδιαίτερα μεγάλο. Τα οφέλη για τους ίδιους τους εκθέτες είναι πολλά αφού θα διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θα κοινοποιήσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στον Αϊ Γιώργη στα Σύβοτα.
Οι παραγωγοί της Ηπείρου θα είναι στα καλύτερά τους και θα είναι όλοι εκεί!
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 29 Ιουλίου  19:00-24:00
Σαββάτο 30 Ιουλίου  19:00-24:00
Κυριακή 31 Ιουλίου  19:00-24:00
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην έκθσεση:
Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας
www.ktinotrofoithesprotias.gr
Ηγουμενίτσα τηλ. 6945575361
1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα 1η Έκθεση Αγροτικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.