Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, αναζητείται ένας, που είχαν κατακλέψει σπίτια στο Μαυρούδι και στο Καστρί Θεσπρωτίας



Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων σε σπίτια στο Μαυρούδι και στο Καστρί Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής και Αλβανικής Αστυνομίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διακριβώθηκε η συμμετοχή των τεσσάρων αλλοδαπών στις παρακάτω παράνομες πράξεις:

* Την 25/27-04-2016 αφαίρεσαν από σπίτι στο Καστρί Θεσπρωτίας, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα και ενδύματα.

* Την 12-05-2016 αφαίρεσαν από οικία στο Καστρί Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

* Την 18-05-2016 αφαίρεσαν από σπίτι στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

* Την 30-05-2016 αφαίρεσαν από οικία στο Καστρί Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό, έξι ρολόγια χειρός, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Σημειώνεται, ότι κατόπιν συνεργασίας Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αλβανικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας, από την Αλβανική Αστυνομία οι τρεις από τους ανωτέρω δράστες, για παραβάσεις του Αλβανικού Ποινικού Κώδικα.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, αναζητείται ένας, που είχαν κατακλέψει σπίτια στο Μαυρούδι και στο Καστρί Θεσπρωτίας Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, αναζητείται ένας, που είχαν κατακλέψει σπίτια στο Μαυρούδι και στο Καστρί Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.