ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΦΙΛΩΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ



Το facebook ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε την δυνατότητα της επανασύνδεσης μετά από 50 και πλέον χρόνια, των παλιών φίλων και συμμαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, Τάσου Βασιάδη και Τάκη Χονδρογιάννη.

Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο φίλοι ακολούθησαν συναφείς διαδρομές, γιατρός ο ένας, φαρμακοποιός ο άλλος, με κοινούς φίλους και συνεργάτες και με παράλληλες παρουσίες στούς ίδιους τόπους, δεν δόθηκε η αφορμή της επαναγνωριμίας και επανασύνδεσης τους,

Αυτή η ευκαιρία δόθηκε τυχαία μετά από ερέθισμα που προέκυψε στο διαδίκτυο.

Ως αφιέρωμα αυτής της επανασύνδεσης αναρτώνται οι συγκεκριμένες φωτογραφίες εποχής με επίκεντρο το περίφημο ποδήλατο του Τάκη, με το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και φίλοι του έκαναν τις βόλτες τους στην παραλία της Ηγουμενίτσας του 1963.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με την παιδική φωτογραφική μηχανή τύπου sabina του Τάσου Βασιάδη, που είχε αγοραστεί με το ποσό των 40 δραχμών, που ήταν τα έσοδα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων της χρονιάς, αλλά και από τον κοινό φίλο και συμμαθητή Σωτήρη Γεωργούλη και τον Τάκη Χονδρογιάννη.
 
Αναστάσιος Βασιάδης
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΦΙΛΩΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΦΙΛΩΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.