Χρυσό μετάλλιο για την Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας με άλμα στα 6,01 (+ΒΙΝΤΕΟ)



Πολύ μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ναταλία Μπέση.

Η αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο μήκος γυναικών με άλμα 6,01 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Η αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις φετινές της επιδόσεις και απέδειξε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ξεπερνώντας το φράγμα των 6 μέτρων βελτιώνοντας ταυτόχρονα το δικό της ατομικό ρεκόρ χαρίζοντας μια ακόμη επιτυχία για τον σύλλογο της Ηγουμενίτσας.

Είχε προηγηθεί η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με άλμα 5.90 (προηγούμενο ατομικό ρεκόρ) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου κατηγορίας Εφήβων και Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στις 2 και 3 Ιουλίου στο Μπολού της Τουρκίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια Ναταλία Μπέση και στον προπονητή της την φετινή χρονιά κ. Στυλιανίδη Νίκο και σε όσους συνέβαλαν ώστε να έρθουν οι επιτυχίες . 
 
 
Χρυσό μετάλλιο για την Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας με άλμα στα 6,01 (+ΒΙΝΤΕΟ) Χρυσό μετάλλιο για την Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας με άλμα στα 6,01 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.