75χρονος που αναζητούνταν βρέθηκε νεκρός




Το πτώμα ενός 75χρονου απ' το Αγρίνιο, που απ' την περασμένη Δευτέρα αγνοούνταν,εντοπίστηκε σε χώρο πίσω από τα δημοτικά γήπεδα τένις στην Άρτα.
 
Νωρίτερα είχε εντοπιστεί από άνδρες της Αστυνομίας, το αυτοκίνητό του, στον χώρο των Δικαστηρίων. 
 
Ήταν ξεκλείδωτο και αφημένο εκεί το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη. 
 
Πριν από μερικές ημέρες,οι αστυνομικοί, μέσω αυτού του τηλεφώνου, επικοινώνησαν με την σύζυγο του άτυχου 75χρονου, η οποία δήλωσε πως απ' την προηγούμενη ημέρα τον περίμενε στο Πάπιγκο, για τις ολιγοήμερες διακοπές και φυσικά δεν γνώριζε που βρισκόταν το αυτοκίνητό του. 
 
Απ' την περασμένη Δευτέρα, άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας και τελικά, πριν λίγες ώρες εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου 75χρονου.
 
Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, με τον οποίο επικοινώνησε με την Αστυνομία Άρτας, για τα αίτια του θανάτου του 75χρονου, είναι πως το πιο πιθανό, είναι να έχασε την ζωή του, από ανακοπή καρδιάς. 
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου όμως,θα ανακοινωθούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή,που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θ.Βουγιουκλάκης.
75χρονος που αναζητούνταν βρέθηκε νεκρός 75χρονος που αναζητούνταν βρέθηκε νεκρός Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.