Σε εξέλιξη έρευνα της ΔΕΗ για το θανατηφόρο ατύχημα της Ποταμιάς. Τι λέει ο διευθυντής της ΔΕΗ Ηπείρου


 
 
Την σύσταση επιτροπής που διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος που κόστισε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο στην Ποταμιά, αποφάσισε η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην paramythia-online.gr o Διευθυντής της ΔΕΗ Ηπείρου κ. Σοφοκλής Λέκκας, η έρευνα εχει ήδη ξεκινήσει και το πόρισμα της σχετικής επιτροπής θα ξεκαθαρίσει την εικόνα του ατυχήματος και το αν υπάρχουν ευθύνες και πού.

Ο κ. Λέκκας ξεκαθάρισε πως το όριο του ύψους των ηλεκτροφόρων καλωδίων είναι μεταβλητό από σημείο σε σημείο καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το προσδιορίζουν οπως το έδαφος, η ύπαρξη κατοικιών κ.α.

Ωστόσο μέχρι και το πόρισμα της επιτροπής δεν μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Τέλος ο κ. Λέκκας, σημείωσε πως δεν μπορεί να υπάρχει χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την ολοκλήρωση της σχετικής ερευνάς καθώς υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να ελεγχθούν.
Σε εξέλιξη έρευνα της ΔΕΗ για το θανατηφόρο ατύχημα της Ποταμιάς. Τι λέει ο διευθυντής της ΔΕΗ Ηπείρου Σε εξέλιξη έρευνα της ΔΕΗ για το θανατηφόρο ατύχημα της Ποταμιάς. Τι λέει ο διευθυντής της ΔΕΗ Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.