Αξιολόγηση προτεραιοτήτων και Δήμος Ηγουμενίτσας


Περίεργα αντιλαμβανόμαστε το πως αξιολογεί ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και το γραφείο τύπου του (για το οποίο 2 περίπου χρόνια τώρα δεν γνωρίζουμε, επίσημα, ποιος το διαχειρίζεται), το για ποια θέματα αξίζει να βγουν δελτία τύπου ή μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και για ποια όχι.

Με τελευταία παραδείγματα, από την μια την τοποθέτηση από την Περιφέρεια Ηπείρου της αυτόματης ράμπας για την πρόσβαση συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας και από την άλλη την νίκη του ΠΑΣ Γιάννενα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.


Και ενώ για την όντως ιστορική πρώτη νίκη του ΠΑΣ σε ευρωπαϊκό αγώνα έσπευσε με μήνυμά του στο Facebook να τον συγχαρεί, δεν κατάφερε να βρει ούτε δύο λέξεις για να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ηπείρου ή έστω να την συγχαρεί.

Η ράμπα στην παραλία του Δρεπάνου

Ίσως εάν τα ΑΜΕΑ στο Δήμο Ηγουμενίτσας ήταν περισσότερα σε αριθμό (ψήφων), από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, οι επιλογές του Δημάρχου και των Συμβούλων του, να ήταν ανεστραμμένες.
Αξιολόγηση προτεραιοτήτων και Δήμος Ηγουμενίτσας Αξιολόγηση προτεραιοτήτων και Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.