Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας



22 χρόνια φιλοξένησε το κτήριο επί της οδού Κυρά Βασιλικής, τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Πλέον, οι αυξημένες ανάγκες του Επιμελητηρίου, ΓΕΜΗ, υπηρεσίες μιας στάσης, τα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και οι στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και του τουρισμού, κατέστησαν επιβεβλημένη τη μεταστέγασή του, σε νέο και σύγχρονο κτήριο.

Έτσι, μετά από σχετική εισήγηση των υπαλλήλων και μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά και που καλύπτει τις ανάγκες του Επιμελητηρίου.

Το προηγούμενο κτήριο που φιλοξενούσε το Επιμελητήριο ήταν 220τ.μ., με τα 120 τ.μ. να στεγάζουν τις υπηρεσίες και στα υπόλοιπα 100τ.μ. λειτουργούσε συνεδριακό κέντρο.
Το μηνιαίο κόστος ήταν 1300€, μαζί με μία εξωτερική αποθήκη που λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος.

Το νέο κτήριο, που το μηνιαίο κόστος είναι 1500€, είναι συνολικά 580τ.μ. , υπερδιπλάσιο από το προηγούμενο, ενώ πλέον υπάρχει και εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ και από τις δύο εισόδους του.
Στο νέο κτήριο υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη φιλοξενία ενεργών συλλόγων του επιχειρηματικού κλάδου.

Στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, εργάζονται καθημερινά 8 άτομα, 4 μόνιμοι υπάλληλοι, ένας από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή και 3 άτομα που κάνουν την πρακτική τους.

Τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας όσο και οι εργαζόμενοι, δήλωσαν στην εφημερίδα μας ικανοποιημένοι από τις νέες εγκαταστάσεις .

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακόμιση των αντικειμένων, έγινε με δωρεάν προσφορά από τις εταιρίες των κυρίων Γιάννη Γούλα και Θοδωρή Μάνου, ενώ το συνολικό κόστος διαμόρφωσης του χώρου, δεν ξεπέρασε τα 15.000.

Τέλος, το συμβόλαιο ενοικίασης, έχει χρονική διάρκεια 10 ετών.

Νέα Διεύθυνση:
ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 55 (παραλιακή οδός , παραπλεύρως Δικαστικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας)
Τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν, ήτοι:
Τηλέφωνο : 26650 29480 έως 29488 Fax : 26650 29489


Ιστοσελίδα Επιμελητηρίου :

Άλλες ιστοσελίδες Επιμελητηρίου:
Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Σε νέο σύγχρονο κτήριο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.