Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών




Συνελήφθησαν, χθες (30-07-2016), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Πρέβεζας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 53, 27 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν τον 53χρονο, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημά του στον Καλόβατο Άρτας, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,95 μέτρων ενώ επίσης κατασχέθηκε και μία σακούλα με σπόρους κάνναβης, βάρους (234,4) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στο Κανάλι Πρέβεζας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι κατείχε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη διασταύρωση Δροσιάς Πρέβεζας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, προέκυψε ότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών και εξερεύνησης σε αγροτική περιοχή στους Πλησιούς Άρτας, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,78), (1,50) και (1,35) μέτρων.

Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν αρμοδίως.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.