Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι;



Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας, αγανακτισμένος πολίτης, δημότης Ηγουμενίτσας και μας μετέφερε τα παρακάτω:

Εδώ και 2 ημέρες, τρία ταλαντούχα παιδιά, με το ταλέντο τους να εστιάζεται στον αθλητισμό και ειδικά στην ιδιότητα του τερματοφύλακα, 15 χρονών και οι τρεις, προσέλαβαν εξειδικευμένο προπονητή για να τους γυμνάσει την περίοδο του καλοκαιριού και εν όψη των μεταγραφών.

Εχτές Δευτέρα, μαζί με τον γνωστό προπονητή τους, πήγαν για προπόνηση στα γηπεδάκια ποδοσφαίρου δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου", όπου και  πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους.

Όλα πήγαν καλά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της επομένης, δηλαδή σήμερα Τρίτη.

Όταν όμως έφτασαν στο γήπεδο, βρήκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους, τον Αντιδήμαρχο σκουπιδιών κ. Ηλία Λώλη, ο οποίος έχει και την ευθύνη θεμάτων του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Ο κ. Λώλης ενημέρωσε τα παιδιά και τον προπονητή τους, πως απαγορεύεται η προπόνηση στο γήπεδο γιατί του χαλάνε το χορτάρι και τους έδιωξε από το γήπεδο.

Δεν θα σταθούμε πως ο κ. Λώλης είναι από το Λαδοχώρι, είναι πρόεδρος στην ομάδα του Λαδοχωρίου, είναι ο ίδιος "εκπαιδευτικός" - γυμναστής και και και ...

Ούτε θα πιστέψουμε αυτούς που κακόβουλα λένε πως το γήπεδο το έχει για προσωπική παιδική χαρά ο Αντιδήμαρχος για την ομάδα του.

Αυτά είναι κακίες και δεν τις συμμεριζόμαστε.

Απλά θα ρωτήσουμε τον Αντιδήμαρχο, τον Δήμαρχο και το "γραφείο τύπου" του, να μας ενημερώσει, επίσημα, για το ποιοι αθλητικοί χώροι στην επικράτεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχουν την απαραίτητη από το Νόμο Καλλικράτη αδειοδότηση και το ποιός αποφασίζει για το ποιός και πότε θα αθληθεί σε αυτούς.

Εάν δεν μας απαντήσει, πολύ φοβόμαστε πως θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει, για ακόμα μία φορά, στη δικαιοσύνη.

Εμείς θα είμαστε αύριο το πρωί εκεί, μαζί με τα παιδιά, και ας έρθει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, να τους απαγορεύσει να αθληθούν.
Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι; Ηγουμενίτσα: Ιδιωτική παιδική χαρά του Αντιδημάρχου το γήπεδο στο Λαδοχώρι; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.