Σύβοτα: Στους κορυφαίους προορισμούς που προτιμούν φέτος οι Έλληνες



Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του, ωστόσο, τα σχέδια των περισσότερων φαίνονται συγκεντρωμένα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ποιους προορισμούς προτιμούν να επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι οι Έλληνες;
Η "trivago" πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς του καλοκαιριού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών.

Οι πιο αγαπητοί προορισμοί των Ελλήνων

Με την πρώτη θέση να καταλαμβάνεται και φέτος από τα Χανιά, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, τα φώτα φαίνεται να είναι στραμμένα στην Κρήτη για το φετινό καλοκαίρι.

Σταθερή φαίνεται και η προτίμηση για την Σαντορίνη, η οποία διατηρεί τη δεύτερη θέση στην κατάταξη προτιμήσεων των Ελλήνων, την ίδια θέση στην οποία είχε κάνει την εμφάνισή της και κατά το περασμένο καλοκαίρι.

Αρκετές θέσεις υψηλότερα από την περασμένη χρονιά βρίσκεται η Ζάκυνθος, η οποία είναι τρίτη, ακολουθούμενη από τη Νάξο και την Κέρκυρα. Η Κέρκυρα, μάλιστα, φαίνεται να έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις, καθώς πέρυσι η θέση που είχε ήταν η 15η.

Έκτη κατατάσσεται η Πάρος, δύο θέσεις υψηλότερα από πέρυσι, με τη Ρόδο να ακολουθεί στην έβδομη θέση, παραμένοντας σταθερή συγκριτικά με το καλοκαίρι του 2015. Στην όγδοη θέση κάνει την εμφάνισή της η Λευκάδα, ακολουθούμενη από τη Μήλο, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με την Κεφαλονιά.

Ο προορισμός που ακολουθεί την πρώτη δεκάδα μάς μεταφέρει πιο βόρεια, αφού η Θάσος φαίνεται να προτιμάται ιδιαιτέρως φέτος, κάνοντας την εμφάνισή της μεταξύ των κορυφαίων προορισμών, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν τα είχε καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των 15 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Έλληνες. Τέλος, η Σκιάθος καταλαμβάνει την 12η θέση, ενώ η δεκαπεντάδα ολοκληρώνεται με τη Σύρο, τα Σύβοτα και τη Σκόπελο.




Σχετικά με την έρευνα
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 22 Μαΐου 2016, για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν μεταξύ πρώτης Ιουλίου και 31 Αυγούστου 2016. Οι τιμές αφορούν το μέσο όρο τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο και προκύπτουν από τις τιμές που εντοπίζονται για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2016.
Σύβοτα: Στους κορυφαίους προορισμούς που προτιμούν φέτος οι Έλληνες Σύβοτα: Στους κορυφαίους προορισμούς που προτιμούν φέτος οι Έλληνες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.