Θλίψη στη Θεσπρωτία: Έχασε την μάχη για την ζωή ο Κωνσταντίνος - Εκτος των άλλων δεν μπόρεσε να νικήσει την γραφειοκρατία


 
 
Τη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ο θάνατος του 4χρονου Κωνσταντίνου Κοτσώνη, ο οποίος έχασε την μάχη για την ζωή πριν απο λίγη ώρα.

Όπως ανέφερε στην paramythia-online.gr, μέλος της οικογένειας του Κωνσταντίνου, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευσε ραγδαίος από τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τους ιατρούς του Ιπποκράτειου να ενημερώνουν σχετικά τους γονείς του. 
 
4 ημέρες μετά, ο μικρός μας φίλος, άφηνε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο.

Ο Κωνσταντίνος εκτός από την ασθένεια του είχε να αντιμετωπίσει και την Ελληνική γραφειοκρατεία παρα τις πραγματικα φιλότιμες προσπαθείς ακόμα και τον πολιτικών του τόπου μας για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, ωστόσο επί μήνες προσπαθούσε να πάρει την πολυπόθητη έγκριση για την συμμετοχή του ασφαλιστικού ταμείου στο ταξίδι ζωής στην Αμερική, αλλα κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Στις 1 Ιουλίου βρέθηκε εναλλακτική λύση για μεταφορά του φίλου μας στην Γερμανία, ωστόσο και εδώ το ελληνικό συστημα υγείας είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αφού σε σχετική ιατρική εξέταση προ μηνών για την ύπαρξη ενός γονιδίου για την θεραπεία στην Γερμανία, οι εξετάσεις είχαν βγει αρνητικές. 
 
Με πρωτοβουλία της οικογένειας, επαναλήφθηκαν οι εξετάσεις στην Γερμανία, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τον Κωνσταντίνο. 
 
Ωστόσο το λάθος των ελληνικών υπηρεσιών αποδείχτηκε μοιραίο αφού ήδη είχε χαθεί σημαντικός χρόνος.

Η περίπτωση του Κωνσταντίνου κινητοποίησε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, σε μια πρωτοφανή κίνηση αλληλεγγύης για την συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την μεταφορά του στην Αμερική. 
 
Φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος συμμετείχε στην συγκινητική κινητοποίηση, φτάνοντας στο επιθυμητό πόσο ωστόσο η γραφειοκρατία και οι λάθος εκτιμήσεις των υπηρεσιών υγείας, δεν μπόρεσα να νικηθούν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του μικρού μας φίλου.

Η οικ. του μικρού Κωνσταντινου, σε αναρτηση της σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει: 
"Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ότι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι' αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων. Οικ. Κοτσώνη"
Θλίψη στη Θεσπρωτία: Έχασε την μάχη για την ζωή ο Κωνσταντίνος - Εκτος των άλλων δεν μπόρεσε να νικήσει την γραφειοκρατία Θλίψη στη Θεσπρωτία: Έχασε την μάχη για την ζωή ο Κωνσταντίνος - Εκτος των άλλων δεν μπόρεσε να νικήσει την γραφειοκρατία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.