ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας


Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα έδωσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη τοπικών οργανώσεων του κόμματος από τη Θεσσαλία με τους παλαίμαχους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Λάρισας. Με την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ο Βασίλης Γιόγιακας ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατέθηκαν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας το οποίο προηγουμένως είχε επισκεφθεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η δράση για το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ν.Δ. "Κανένας στο περιθώριο" που έχει στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα αλλά και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.