Μ. ΜΠΕΣΗ: Ευχαριστούμε όσους στήριξαν τη μαθητική κατασκήνωση Σαγιάδας




Η Ε.Μ.Κ.Φ. Σαγιάδας ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν τις Μαθητικές Κατασκηνώσεις, το καλοκαίρι του 2016, που φιλοξένησε παιδιά από τη Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα και τη Φλώρινα σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

Σε έναν καταπράσινο χώρο δίπλα στη θάλασσα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται όλη τους τη ζωή. Κατά την διαμονή τους στους χώρους της κατασκήνωσης έζησαν στο φυσικό περιβάλλον μακριά από τις οικογένειές τους, αυτονομήθηκαν και ανέπτυξαν κοινωνικές δεξιότητες, καθοδηγούμενα από εκπαιδευτικούς που διέθεσαν χρόνο και ενέργεια για να δουν τα χαμόγελα μόνιμα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη δυναμική τους παρουσία, χάρη στην οποία οφείλεται ουσιαστικά η επιτυχία των κατασκηνώσεων.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε θερμά την επαναλειτουργία των μαθητικών κατασκηνώσεων. Οι εθελοντικές δράσεις από φορείς και ιδιώτες της περιοχής ήταν πολλές και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για την ευγενική προσφορά τους. Ειδικότερα:

Τους Δήμους Φιλιατών και Σουλίου για τη διάθεση των λεωφορείων τους για τη μεταφορά των μαθητών.

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ και το επιστημονικό του προσωπικό για τις βιωματικές δράσεις που υλοποίησαν με τα παιδιά.

Το Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά για την ξενάγηση στο Μουσείο και την παρατήρηση πουλιών στο Δέλτα του Καλαμά.

Τους παγκόσμιους πρωταθλητές και την Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου και Γκουντούλα Απόστολο για τα μαθήματα κωπηλασίας.

Την Wind Ηγουμενίτσας για την προσφορά παιχνιδιών και εκπαιδευτικού υλικού.

Τον μάγο Αλέξανδρο Magicsak για την παράσταση που μας πρόσφερε.

Την Χαρά Σκαρλάτου για το απόγευμα με δημιουργικά παιχνίδια που μας χάρισε.

Τη Στεφανία Αναστασιάδη για την εκμάθηση χορού σε ρυθμούς Ζούμπα.

Την επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας ΔΑΓΩΝ Α.Ε. για την προσφορά ψαριών.

Το κατάστημα του Παντελή Κολοκούρη για την προσφορά χρωμάτων.

Το Βασίλη Πατσούρα και το Σωτήρη Σταύρου για την διάθεση ηχητικού υλικού στη γιορτή λήξης.

Λέμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους μικρούς φίλους και φίλες που έδωσαν με την παρουσία τους πνοή στην κατασκήνωση, αλλά και σε όλους όσους δούλεψαν για να πάρει σάρκα και οστά, ως άτομα και ως συλλογικότητες. Ευχαριστούμε όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας πλήθος από συναισθήματα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Η Πρόεδρος της Ε.Μ.Κ.Φ. και Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσπρωτίας

Μαρίνα Μπέση

Μ. ΜΠΕΣΗ: Ευχαριστούμε όσους στήριξαν τη μαθητική κατασκήνωση Σαγιάδας Μ. ΜΠΕΣΗ: Ευχαριστούμε όσους στήριξαν τη μαθητική κατασκήνωση Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.