Ο ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ



Η πιο καλοκαιρινή παιδική παράσταση έρχεται στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη 12 Ιουλίου

Το Καλοκαίρι έφτασε και το Θέατρο του Βορρά, με περηφάνια παρουσιάζει φέτος τη νέα περιπέτεια του πιο αγαπημένου παιδικού λογοτεχνικού μας ήρωα, του Τριγωνοψαρούλη! Ο ήρωας μας παίρνει τα μπρατσάκια του και με τους αγαπημένους φίλους του ετοιμάζεται για τρελές βουτιές στις θάλασσες της Ελλάδας!

Η νέα περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη ζωνταντεύει σε μια μαγική παράσταση με εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά! Ελάτε να γνωρίσουμε από κοντά τον Καρχαρία, τον Αστερία, την Κυρία Σουπιά, τη Γλώσσα, τον Αχινό και φυσικά τον Τριγωνοψαρούλη, που χορεύουν και τραγουδούν ζωντανά τα αγαπημένα γνωστά τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη!

Μια ιστορία επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη, ένα τολμηρό θέμα δοσμένο με τρόπο εύληπτο και τρυφερό για τα παιδιά, από την πένα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, όπως μόνο αυτός ξέρει! Μια ιστορία για τη φιλία και τη διαφορετικότητα, ενάντια στον ρατσισμό, το bullying και την ξενοφοβία!

Ένας τελικός ψαρόσφαιρου ενάντια στις διακρίσεις και τον ρατσισμό!

Λίγα λόγια για το έργο

Τρείς φορές εμπιστεύτηκε ο Τριγωνοψαρούλης τον Αχινό, που, χρησιμοποιώντας την πονηριά του, κατάφερε πρώτα να τον πείσει πως είναι φίλος του και στη συνέχεια να διχάσει την κοινωνία των ψαριών.

Θα καταφέρει με τη βοήθεια των παιδιών, το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να βάλει γκολ ... στο μίσος και τις διακρίσεις;

Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαρόσφαιρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωάς μας;

Mια εντυπωσιακή διαδραστική παράσταση με τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη, που προωθεί την αγάπη για τον διπλανό και μας μαθαίνει ότι δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός!

Συντελεστές

Κείμενο | Στίχοι: Βαγγέλης Ηλιόπουλος

Σκηνοθεσία | Διασκευή | Κουστούμια: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά: Θέατρο του Βορρά

Κατασκευή Σκηνικών: Anna Wassiac

Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη Τζιουβάρα
Μουσική: Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ

Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας

Φωτογράφιση: Κατερίνα Κούτρου

Editing: Γιώργος Ηλιόπουλος
Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

Στην παράσταση ακούγεται και το τραγούδι της Κωνσταντίνας Κορμά «Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό»


Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Δαλλές, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου, Ηλίας Καπούλας, Έφη Σισμανίδου


Διάρκεια: 65 λεπτά

Η παιδική παράσταση « Τριγωνοψαρούλη... μην εμπιστεύεσαι ποτέ Αχινό!» θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη 12 Ιουλίου στο Άλσος Ηγουμενίτσας στις 21:00 μ.μ.

Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Καταστήματα Ιανός, Καταστήματα Public , καταστήματα Παπασωτηρίου, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876

Προπώληση: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΗΤΣΕΛΟΥ

Τιμή εισητήριου: 8 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) , 10 ευρώ (ΤΑΜΕΙΟ)

Πληροφορίες: 6986 523898
Ο ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Ο ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.