Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ



Τα ταξίδια συνήθως έχουν έναν τόπο εκκίνησης και έναν τόπο προορισμού, τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα ταξίδια είναι εκείνα σε Τόπους: Άτοπους.

Δυο μέρες πριν ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα «ταξίδια» δημιουργίας ανοιχτών προς την κοινότητα εκδηλώσεων για το Κέντρο Πρόληψης έκλεισε τον πρώτο του κυκλο ταξιδεύοντάς μας σε κόσμους που χωρούν μέσα τους κόσμους πολλούς και διαφορετικούς.
 
Επί έξι μήνες είχαμε τη χαρά και τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουμε στους χώρους μας αλλά και στην καρδιά μας μια ομάδα νέων ανθρώπων που δούλεψε σκληρά για να κάνει το μεράκι και τη διάθεσή τους για προσφορά ερωτημάτων, αμφισβητήσεων, καλλιτεχνικής καλλιέργειας και διαφορετικότητας πράξη.
 
Μαζί τους δουλέψαμε και εμείς αναπροσαρμόζοντας στόχους, θέτοντας καινούργιους αλλά και αμφισβητώντας, κυρίως μέσα μας, στερεότυπα και δεδομένα.
 
Η έννοια της διαφορετικότητας, κεντρική συνισταμένη στην αέναη κίνηση και μίξη των ανθρώπινων πληθυσμών και πολιτισμών, αποτελεί μια από τις βασικές αξίες στο σύστημα αξιών της Πρόληψης και η συνεργασία μας με τη θεατρική μας ομάδα μας έδωσε το έναυσμα για να πάμε τους εαυτούς μας στα επόμενα. 
 
Σας ευχαριστούμε.


Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους όσες/ους συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι αλλά και την τοπική κοινωνία για το έντονο ενδιαφέρον της και την αγάπη που μας έδειξε για μια ακόμη φορά.

Συντελεστές έργου Τόπος: Άτοπος

Διοργάνωση: Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»
Συνδιοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας
Σκηνοθεσία- επιμέλεια κειμένου: Χάρης Παπαεμμανουήλ
Πρωτότυπη Μουσική: Αριστοτέλης Δώδας
Σκηνικά-κουστούμια: Σοφία Κάσσαρη
Σχεδιασμός φώτων: Χάρης Παπαεμμανουήλ
Χειρισμός φώτων και ήχου: Γιώργος Λάμπρης & Σωτήρης Σταύρου
Μακιγιάζ: Δέσποινα Φερεντίνου
Επιμέλεια αφίσας: Γιώργος Κάτσιος
Έπαιξαν: Βιβή Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Κάτσιος, Μαρία Πολυχρονίδου, Φωτεινή Τούση
Φωτογράφηση- Βιντεοσκόπηση: Απόστολος Δήμος
Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Ηγουμενίτσα: Η θεατρική παράσταση του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.