Μάγεψαν οι μαθήτριες της Vivi's Personal Training


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας "Αλεξάνδρα Τσιαβου" ή ετήσια παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του γυμναστηρίου Vivi 's Personal Training. 

Είναι ή πρώτη φορά που στην πόλη μας πραγματοποιείται αντίστοιχη παράσταση - και το επίπεδο των αθλητριών παρά το γεγονός ότι προπονούνται μόλις  έναν χρόνο  ήταν πάρα πολύ καλό. 

Ο κόσμος της πόλης μας αγκάλιασε την εκδήλωσε και χειροκρότησε θερμά τις συμμετέχουσες. 

Ή προπονήτρια της ομάδας, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, κα Τσικνιά Βιβή μας δήλωσε:

"Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά γεμάτη όμορφες εικόνες και συγκίνηση έφτασε στο τέλος της! 
Δεν υπάρχουν λόγια για τα παιδιά μου, τις αθλήτριές μου, τις μικρές νεράιδες μου, που με έκαναν περήφανη και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό ξεπερνώντας κάθε μου προσδοκία! 
Νιώθω πολύ περήφανη για την μικρή νεοσύστατη ομάδα μου και όσους με στήριξαν σε αυτή μου τη προσπάθεια!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με όλη τους την αγάπη για κάτι καινούριο και διαφορετικό καθώς και σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα! 
Ο ενθουσιασμός σας μας δίνει δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε για να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι αυτό το όμορφο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής που ανθίζει σιγά- σιγά στην πόλη μας!
Μια μικρή έκπληξη στις μαθήτριες μου στο τέλος της παράστασης ήταν μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης σε αυτή τους την όμορφη προσπάθεια!
Να μη ξεχάσω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω το σύζυγό μου για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη όλης αυτής της προσπάθειας!
Τους συντελεστές μας:
- Στον ήχο για το τέλειο αποτέλεσμα : George Lampris - Maestro Sound
- Στην φωτογραφία και βίντεο για την αποτύπωση της στιγμής: Georgia Kaliamouri
- Στα υπέροχα κουστούμια: Inessa Couture
- Επιμέλεια Μακιγιάζ : Georgiou Kiki
- Αφίσα-Έντυπο Χαμαιλέων - Anastasia Smyroglou
- Επιμέλεια Χτενισμάτων: Dora Bresta & Nadia Tsatsa

Καθώς και τους χορηγούς μας :

cava kelari
• Χορηγός επικοινωνίας : thespro.gr "
ΒΙΒΗ ΤΣΙΚΝΙΑ
Μάγεψαν οι μαθήτριες της Vivi's Personal Training Μάγεψαν οι μαθήτριες της Vivi's Personal Training Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.