Μήνυμα του Δημάρχου Φιλιατών για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις



Συγχαίρω τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδας μας συμμετέχοντας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επιτυχία τους καταδεικνύει ότι, άσχετα από τις όποιες υπάρχουσες δυσκολίες, όσοι αγωνίζονται και προσπαθούν μπορούν να έχουν τα επιθυμητά για αυτούς αποτελέσματα. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και η ελληνική Πολιτεία συνδράμουν με όσα μέσα διαθέτουν τη νέα γενιά, η επιβράβευση όμως των προσπαθειών τους επιτυγχάνεται με συστηματικό διάβασμα από τους ίδιους.

Ευχόμαστε η σημερινή τους επιβράβευση να τους ακολουθεί και στις υπόλοιπες δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους και να είναι αυτοί οι αυριανοί πολίτες που θα αναλάβουν με επιτυχία να οδηγήσουν την χώρα, στη θέση που τις αξίζει, στον 21ο αιώνα.

Πιστεύουμε ότι το παράδειγμα των συμμαθητών τους οφείλουν να το ακολουθήσουν και οι νεολαίοι που για διάφορους λόγους δεν πέτυχαν φέτος να εισέλθουν στα Ανώτατα – Ανώτερα Εκπαιδευτικά μας Ιδρύματα. Η ζωή βρίθει από προκλήσεις και ευκαιρίες και είναι σίγουρο ότι αν τις αντιμετωπίσουν σωστά όλοι θα βρούνε την θέση που επιθυμούν και τους ταιριάζει.

Μήνυμα του Δημάρχου Φιλιατών για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις Μήνυμα του Δημάρχου Φιλιατών για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.