Τέλος οι εφημερίες για το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου



Με την τακτική του ράβε- ξήλωνε, η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, επιχειρεί να λύσει τα προβλήματα στις δομές υγείας της παράκτιας ζώνης της Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό, σταματά τις εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, για όλο το διάστημα του Αυγούστου, προκειμένου να ενισχύσει αυτό της Πάργας, το οποίο εφημέρευε μόνο τις μισές ημέρες.

Η απόφαση, η οποία θα μπει σε εφαρμογή από τις 5 Αυγούστου, προκαλεί την οργισμένη αντίδραση του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η απόφαση τους να καταργήσουν τις εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου της Π.Ε. Θεσπρωτίας κατά τους θερινούς μήνες, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Πάργα της Π.Ε. Πρεβέζης, θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των πολιτών και των επισκεπτών των Δημοτικών Ενοτήτων Μαργαριτίου, Συβότων και Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σημειώνετα σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μία απόφαση αναποτελεσματική, μη ρεαλιστική, η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί αν υπήρχε ολοκληρωμένος σχεδιασμός.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος με έγγραφο του καλεί την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση της, που ουσιαστικά μεταφέρει το πρόβλημα από την μία περιοχή στην άλλη και καθιστά τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ηγουμενίτσας πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Τονίζει επίσης ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για μη εφαρμογή της εν λόγω απόφασης.

Τέλος, καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του τόπου να καταδικάσουν τόσο την ίδια την απόφαση όσο και τέτοιου είδους πρακτικές.
Τέλος οι εφημερίες για το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου  Τέλος οι εφημερίες για το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.