Στ. Μπραϊμη: Όλο το Ιόνιο έχει πρόβλημα στην διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν δεχόμαστε τα απορρίμματα σας…


 
 
Στο δελτίο ειδήσεων του Corfu tv και στον Σπύρο Ρίκο, μίλησε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, με αφορμή την μεταφορά των απορριμμάτων της Λευκάδας στoν ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Η Σταυρούλα Μπραϊμη, ξεκαθάρισε πως τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για θέματα υγείας, δεν μπορουμε να δεχτούμε επιπλέων απορρίμματα στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου. «Του χρόνου θα ψάχνουμε που θα πάμε τα δικά μας απορρίμματα, καθώς ο ΧΥΤΑ φτάνει στον κορεσμό του» τόνισε η Σταυρούλα Μπραϊμη, η όποια σημείωσε πως όλο το Ιονιο έχει πρόβλημα με την διαχείριση των απορριμμάτων αν και ζουν από τον τουρισμό. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λογο δεν λειτούργει ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης, ο οποίος ξεκίνησε να κατασκευάζεται μαζί με τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Μπραϊμη.

Σχετικά με το δεύτερο κύτταρο, η δήμαρχος σημείωσε πως περιλαμβάνεται στον περιφερειακό σχεδιασμό, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα ενώ τόνισε πως ΧΥΤΑ θα μετατραπεί σε ΧΥΤΥ όταν ολοκληρωθεί το εργοστάσιο στα Ιωάννινα.

«Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Τα σκουπίδια της Ηγουμενίτσας τα δεχτήκαμε για λίγες μέρες και από τότε έχουν περάσει 3 χρόνια» κατέληξε η δήμαρχος.
 
Στ. Μπραϊμη: Όλο το Ιόνιο έχει πρόβλημα στην διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν δεχόμαστε τα απορρίμματα σας… Στ. Μπραϊμη: Όλο το Ιόνιο έχει πρόβλημα στην διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν δεχόμαστε τα απορρίμματα σας… Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.