ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ



"Μετά την αθώωση μου 22/06/2016 για μια ακόμα φορά η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της, φυσικά όχι προσωπικά μόνο για μένα. Διαψεύδοντας πρώτον τον Υφυπουργό κ. Πολάκη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του κατά της δικαιοσύνης. Ας αφήσουν ανεπηρέαστοι οι πολιτικοί χωρίς παρεμβάσεις για το έργο της που έχει δώσει όρκο.

Γενάτε όμως και το ερώτημα ότι οι πολιτικοί δεν έχουν δώσει όρκο; Πρώτον δεν είναι όλοι ίδιοι και δεύτερον πολλοί από αυτούς δεν ορκίζονται.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια του δυο δικηγόρους υπεράσπισης μου που δεχτήκαν να αναλάβουν την υπόθεση μου, κ. Αθανασίου Θωμά και Αναστασίου Βασίλειο.

Αισθάνομαι να το κάνω και μέσο του τύπου διότι σε όσους άλλους απευθύνθηκα εστάθη αδύνατο να με υπερασπίσουν. Προσωπικά τους καταλαβαίνω αλλά δεν τους δικαιολογώ ούτε τους συγχωρώ όταν αρνούνται να κάνουν το λειτούργημα τους οι οποίοι έχουν δώσει και αυτοί όρκο. Όταν υπερασπίζονται εγκληματίες, έμπορους, διακινητές, παιδεραστές και πολλά άλλα χειρότερα αναρωτιέται κάποιος ποιο ήταν το κώλυμα τους. Η απάντηση είναι απλή η δικαστικός αντιπρόσωπος τύχαινε και υπηρετούσε στο Δικαστικό Σώμα Θεσπρωτίας ως Αντιεισαγγελέας. Στην κα. Σαπλαούρα που μου φέρθηκε με αυτό τον τρόπο της εύχομαι μετά και την προαγωγή της ως Εισαγγελέας καλή επιτυχία στο έργο της στο Νομό Εύβοιας. Όπως κατέθεσα και στην απολογία μου θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν ενθυμούμαι αν είχαμε γνωριστεί ή παρεξηγηθεί κάπου αλλού, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την συμπεριφορά της. Θέλω όμως να της στείλω μια συμβουλή είχε πει κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «όχι τι μπορεί να πετύχεις τι μπορεί να αποτρέψεις».

Διότι παράβαση του άρ.115 ΠΔ 96/2007 δεν υπήρξε. ΠΑΡΑΒΑΣΗ από μέρους τους υπήρχε στο αρ.147 Κ1 ΠΔ 141/1991. Στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας μετά και την Συνταξιοδότηση του, του εύχομαι με υγεία τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, αν παίρνει μια σύνταξη διότι σε καταγγελία μου για το όργανο που μου έβαλε χειροπέδες η απάντηση του ήταν ότι : « το χειρουργημένο χέρι μου δεν κινδύνευε » , φυσικά μετά ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο.

Για το λόγω αυτό αναρωτιέμαι μήπως παίρνει και δεύτερη σύνταξη σαν νευροχειρουργός.

Στην κα. Εισαγγελέα που βρισκόταν στα έδρανα στις 22/06/2016, όταν της απευθύνθηκε η σύζυγος μου στον ενικό δέχτηκε την φραστική επίθεση της, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο μου δημιουργεί εντύπωση ποιος νόμος, ποιο άρθρο απαγορεύει τους μάρτυρες να εκφράζονται στον ενικό.

Ήταν το μόνο μελανό σημείο καθόλη την διαδικασία της εκδίκασης".


Δήμου Χρήστος
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.