Συνέντευξη αστυνομικού διευθυντή Θεσπρωτίας,για την σύλληψη 2 ατόμων για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων (+ΒΙΝΤΕΟ)


 
Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Ντόντη και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, Αστυνόμο Α΄ Νικόλαο Κολιγιώτη, σχετικά με τη σύλληψη ενός 49χρονου Έλληνα και μίας 53χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, οι οποίοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης εξαπατούσαν πολίτες στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και της Πρέβεζας, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στις δύο συλλήψεις, χάριν στην ψυχραιμία μιας 80χρονης γυναίκας, την οποία επιχείρησαν να εξαπατήσουν και να τις αποσπάσουν χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, με την πρόφαση τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητα συγγενικού της προσώπου.
Η ηλικιωμένη, είχε ενημερώσει την αστυνομία για τον χρόνο και τον τόπο της παράδοσης των χρημάτων και ακολούθησε η σύλληψη της 52χρονης την ώρα που πήρε τα χρήματα.
Η Βουλγάρα αναγνωρίστηκε και από 66χρονη γυναίκα, που ζει στην Πρέβεζα και η οποία πριν από 4 ημέρες της έδωσε 2.000 ευρώ, για εμπλοκή της κόρης της σε δήθεν τροχαίο δυστύχημα.
Οι αστυνομικοί ερευνούν δεκάδες υποθέσεις που τους απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, στη Θεσπρωτία και την Πρέβεζα.
Η προανάκριση για την υπόθεση, βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 
 
Συνέντευξη αστυνομικού διευθυντή Θεσπρωτίας,για την σύλληψη 2 ατόμων για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων (+ΒΙΝΤΕΟ) Συνέντευξη αστυνομικού διευθυντή Θεσπρωτίας,για την σύλληψη 2 ατόμων για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.