432 θέσεις εμπόρων για τον Λάμποβο - Θέσεις και τιμές


 
 
432 παραπήγματα διαστάσεων 3χ3 τ.μ. 9 τετραγωνικά μέτρα θα αναπτυχθούν για το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου. 
 
Από αυτά:
25 παραπήγματα διαστάσεων θα διατεθούν για 2 οβελιστήρια με τιμή 6.000 ευρώ 12 παραπήγματα θα διατεθούν για 6 συνολικά χαλβαδοπωλεία και θα διατεθούν με κλήρωση με τιμή 1.500 ευρώ 20 παραπήγματα θα παραμείνουν για λογαριασμό του Δήμου Σουλίου..
 
Οι τιμές των υπολοίπων, θα εξαρτώνται από την θέση ως εξής:
 
- Το τμήμα Α΄, ξεκινάει από το παλιό Δημαρχείο Παραμυθιάς μέχρι και την οικία Δημήτριου Τσίλη, στο δεξιό μέρος του δρόμου και θέσεις από τον αριθμό 1 έως 56. Οι θέσεις αυτές (παραπήγματα), θα είναι ανοιχτού τύπου και θα δοθούν με το τρέχον μέτρο, στην τιμή των 80,00 ευρώ ανά τρέχον μέτρο. Μετά το τμήμα Α΄ θα τοποθετηθούν αυτοκινούμενα.
 
- Τμήμα Β΄, ξεκινάει λίγο μετά την οικία Κοσιώρη , έως τα οβελιστήρια και θέσεις ( παραπήγματα ) από 1 έως 46. Θα κατασκευαστούν παραπήγματα και στην αριστερή πλευρά του δρόμου και σε συνδυασμό με τα παραπήγματα της δεξιάς πλευράς θα είναι κλειστού τύπου στην τιμή των 350,00 ευρώ η θέση ( παράπηγμα).
 
- Τμήμα Γ΄ ξεκινάει μετά τα οβελιστήρια έως οικία Χρήστου Τάτση και θέσεις ( παραπήγματα ) από 1 έως 305. Θα κατασκευαστούν παραπήγματα και στην αριστερή πλευρά του δρόμου και σε συνδυασμό με τα παραπήγματα της δεξιάς πλευράς θα είναι κλειστού τύπου στην τιμή των 650,00 ευρώ η θέση ( παράπηγμα).
432 θέσεις εμπόρων για τον Λάμποβο - Θέσεις και τιμές 432 θέσεις εμπόρων για τον Λάμποβο - Θέσεις και τιμές Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.